Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i delikatne, nie potrzeba nawet nożna
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 173
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 137
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 789
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 173
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 137
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 789
Składniki
piers kroim jak na schaby, lekko je nacinamy z jednej strony w kostke(ale tak zeby nie przeciac) opruszamy w soli pieprzu i wegecia, nadtepnie roztrzebujemy jajko na glebokim talezu, i wkladamy nasze mieso , pozostawiamy je na jakies 20 minut(zeby nasiaklo jajkiem) nastepnie obtaczamy w mace i smazymy na rozgrzanej patelni:) SMACZNEGO