Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i delikatne, nie potrzeba nawet nożna
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5320
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17486
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 615
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5320
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8595
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17486
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 615
Składniki
piers kroim jak na schaby, lekko je nacinamy z jednej strony w kostke(ale tak zeby nie przeciac) opruszamy w soli pieprzu i wegecia, nadtepnie roztrzebujemy jajko na glebokim talezu, i wkladamy nasze mieso , pozostawiamy je na jakies 20 minut(zeby nasiaklo jajkiem) nastepnie obtaczamy w mace i smazymy na rozgrzanej patelni:) SMACZNEGO