Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to szybka, smaczna i pozywna zupa, ktora moze byc daniem glownym.
Dzisiaj sernik z brzoskwiniami przygotowany na Andrzejki. Wyszedł bardzo smac...
Odsłon: 213
Przepyszne śniadanie mojego dzieciństwa. Dziś na życzenie córki która przyjec...
Odsłon: 414
Barszcz czerwony z ziemniakami, lekkie danie które przyrządzisz bez trudu.
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 714
Dzisiaj sernik z brzoskwiniami przygotowany na Andrzejki. Wyszedł bardzo smac...
Odsłon: 213
Przepyszne śniadanie mojego dzieciństwa. Dziś na życzenie córki która przyjec...
Odsłon: 414
Barszcz czerwony z ziemniakami, lekkie danie które przyrządzisz bez trudu.
Odsłon: 62
Polecam.
Odsłon: 714
Składniki
Zagotowac 6 szklanek wody lub bulionu.
Dodac soczewice i kasze bulgur i gotowac 20 minut.
Nastepnie dodac posiekana cebule oraz czosnek i sol i gotowac kolejne 10 minut.
W miedzyczasie zrobic zasmazke z maki i oliwy, dodac koncentrat pomidorowy, czerwona papryke oraz miete, wymieszac.
Zasmazke z przyprawami dodac do zupy, zagotowac, doprawic do smaku sola i pieprzem.
Podawac z cieplym pieczywem.