Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, wiosenna propozycja
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 212
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 401
lekka sałatka, idealna na święta
Odsłon: 300
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 673
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 212
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 401
lekka sałatka, idealna na święta
Odsłon: 300
Z podanych składników wyszło 6 szt. Po upieczeniu ważą po 115 g. Można ciasto...
Odsłon: 673
Składniki
Cebule pokroic w piorka, pora w plasterki, piertuszke,marchewke i seler zetrzec na tarce na grubych oczkach. Warzywa zeszklic na oliwie, Nastepnie podlac winem i gotowac do odparowania 1/2 plynu. Dodac koncentrat, przyprawy, zielona pietruszke i posiekany czosnek.
Rybe wylozyc do naczynia zaroodpornego, nastepnie przykryc przygotowanymi warzywami (mozna posypac kozim serem lub feta)
Zapiekac 20 min. Podawac z pieczywem czosnkowym i bialym winem.