Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, wiosenna propozycja
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 124
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 87
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 642
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 5523
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 124
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 87
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 642
Faworki, nazywane także chrustem, to słodki przysmak, którego nie może zabrak...
Odsłon: 5523
Składniki
Cebule pokroic w piorka, pora w plasterki, piertuszke,marchewke i seler zetrzec na tarce na grubych oczkach. Warzywa zeszklic na oliwie, Nastepnie podlac winem i gotowac do odparowania 1/2 plynu. Dodac koncentrat, przyprawy, zielona pietruszke i posiekany czosnek.
Rybe wylozyc do naczynia zaroodpornego, nastepnie przykryc przygotowanymi warzywami (mozna posypac kozim serem lub feta)
Zapiekac 20 min. Podawac z pieczywem czosnkowym i bialym winem.