Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, wiosenna propozycja
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 28
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18544
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7082
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30671
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 28
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18544
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7082
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30671
Składniki
Cebule pokroic w piorka, pora w plasterki, piertuszke,marchewke i seler zetrzec na tarce na grubych oczkach. Warzywa zeszklic na oliwie, Nastepnie podlac winem i gotowac do odparowania 1/2 plynu. Dodac koncentrat, przyprawy, zielona pietruszke i posiekany czosnek.
Rybe wylozyc do naczynia zaroodpornego, nastepnie przykryc przygotowanymi warzywami (mozna posypac kozim serem lub feta)
Zapiekac 20 min. Podawac z pieczywem czosnkowym i bialym winem.