Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekka, wiosenna propozycja
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1524
Polecam.
Odsłon: 2606
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1524
Polecam.
Odsłon: 2606
Składniki
Cebule pokroic w piorka, pora w plasterki, piertuszke,marchewke i seler zetrzec na tarce na grubych oczkach. Warzywa zeszklic na oliwie, Nastepnie podlac winem i gotowac do odparowania 1/2 plynu. Dodac koncentrat, przyprawy, zielona pietruszke i posiekany czosnek.
Rybe wylozyc do naczynia zaroodpornego, nastepnie przykryc przygotowanymi warzywami (mozna posypac kozim serem lub feta)
Zapiekac 20 min. Podawac z pieczywem czosnkowym i bialym winem.