Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 10
Dodano: 21.02.2011
Odsłon: 3159
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Tradycyjną metodą usmarzyć piersi z kurczaka
Usmarzyć pieczarki z cebulką.
Zmieszać je razem z kremem chrzanowym i kethupem.
Powstały w ten sposób farsz nałożyć równomiernie na schaby.
Zetrzeć żółty ser i posypać nim schaby.
Tuż przed podaniem włożyć do piekarnika i zapiec, aż ser się roztopi.
Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

zabecka 22 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Zapowiada się ciekawie:) do ulubionych!0 Kto głosował? | Odpowiedz

kuchniahanny 21 lutego 2011Zgłoś do usunięcia
Fajny przepis, chętnie wypróbuję.0 Kto głosował? | Odpowiedz