Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przeze mnie i moich bliskich nazywane: "Pizzerki". Przepyszne! Nie wpisuję ilości składników, ponieważ to zależy od ilości schabów.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1267
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5789
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8815
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18399
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1267
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5789
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8815
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18399
Składniki
Tradycyjną metodą usmarzyć piersi z kurczaka
Usmarzyć pieczarki z cebulką.
Zmieszać je razem z kremem chrzanowym i kethupem.
Powstały w ten sposób farsz nałożyć równomiernie na schaby.
Zetrzeć żółty ser i posypać nim schaby.
Tuż przed podaniem włożyć do piekarnika i zapiec, aż ser się roztopi.
Smacznego