Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą brak świeżych warzyw doskwiera chyba każdemu, no ale trzeba sobie jakoś radzić! Warzywa korzeniowe tak popularne w Polsce tylko czekają na odrobinę więcej troski i atencji. Trochę magii i przypraw w kuchni sprawia cuda. Marchewka choć znienawidzona przez dzieci, jest wrzywem używanym w każdym kraju w każdej postaci, na surowo, po upieczeniu, ugotowaniu czy uduszeniu. Zdrowa i pożywna. Najepiej smakuje tak jak ją lubisz :) Każdy ma swoje smaki i nie ma co z tym dyskutować.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3103
Przepis dnia
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 10327
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 717
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 85
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3103
Przepis dnia
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 10327
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 717
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 85
Składniki
1. Pokrój marchewki w małe kawałki i ugotuj w bulionie, dodaj czosnek i starty imbir. Gotuj do miękkości dopraw kminem, solą, pieprzem. Zblenduj wszystkie składniki.
2. Upraż orzechy na suchej patelni. Pokrusz fetę, która posypiesz zupę. Serwuj polaną oliwą.