Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7490
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13349
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7490
Składniki
..czosnek i cebulkę obrać i poddusić na patelni, dolewając stopniowo trochę wody, dosypać przyprawy - ja dodałam kostkę rosołową, oregano bazylię, pieprz, sól
..dodać pokrojoną w talarki marchewkę i pokrojoną w kostkę dynię, jeżeli nie mieści się na patelni - przełożyć do garnka
..dusić ok 10 min, aż wszystko zrobi się miękkie
..odstawić, wystudzić i zblendować całość, podawać udekorowane śmietaną i szczypiorkiem lub pietruszką