Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest niesamowicie smaczne, a do tego na pewno bardzo zdrowe, można je wykonać w wersji dla wegetarian - nie dodając szynki. Sposób wykonania w wersji video znajduje się na moim videoblogu - www.pjaszczuk.blogspot.com
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
W dużym garnku gotujemy 2 litry wody z 2 kostkami rosołowymi, marchewką i pietruszką pokrojoną w cienkie plasterki.
Fasolę z puszki odlewamy na durszlaku.
Kiedy rosołek się już zagotuje wrzucamy fasolę, ale zostawiamy garść na koniec. Całość miksujemy ze sobą mikserem na jednolitą masę.
Szynkę kroimy w kostkę i dorzucamy na samym końcu do zupy wraz z garścią fasoli.
Smacznego ;-)