Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie jest niesamowicie smaczne, a do tego na pewno bardzo zdrowe, można je wykonać w wersji dla wegetarian - nie dodając szynki. Sposób wykonania w wersji video znajduje się na moim videoblogu - www.pjaszczuk.blogspot.com
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1339
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38538
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1296
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1339
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38538
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1296
Składniki
W dużym garnku gotujemy 2 litry wody z 2 kostkami rosołowymi, marchewką i pietruszką pokrojoną w cienkie plasterki.
Fasolę z puszki odlewamy na durszlaku.
Kiedy rosołek się już zagotuje wrzucamy fasolę, ale zostawiamy garść na koniec. Całość miksujemy ze sobą mikserem na jednolitą masę.
Szynkę kroimy w kostkę i dorzucamy na samym końcu do zupy wraz z garścią fasoli.
Smacznego ;-)