Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozgrzewająca zupa pomidorowa
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2654
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1008
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2654
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1008
Składniki
Warzywa umyć, pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce o grubych okach. W garnku zeszklić cebulę i dodać pozostałe warzywa.
Dodać wodę oraz kaszę jaglaną (uprzednio sparzoną gorącą wodą). Gotować do miękkości warzyw i kaszy.
Pod koniec gotowania dodać pomidory z puszki, zmiażdżony czosnek oraz przecier. Doprawić do smaku