Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozgrzewająca zupa pomidorowa
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1011
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 134
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4197
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1011
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 134
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2181
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4197
Składniki
Warzywa umyć, pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce o grubych okach. W garnku zeszklić cebulę i dodać pozostałe warzywa.
Dodać wodę oraz kaszę jaglaną (uprzednio sparzoną gorącą wodą). Gotować do miękkości warzyw i kaszy.
Pod koniec gotowania dodać pomidory z puszki, zmiażdżony czosnek oraz przecier. Doprawić do smaku