Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozgrzewająca zupa pomidorowa
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19378
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13102
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1751
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232215
Składniki
Warzywa umyć, pokroić w kostkę lub zetrzeć na tarce o grubych okach. W garnku zeszklić cebulę i dodać pozostałe warzywa.
Dodać wodę oraz kaszę jaglaną (uprzednio sparzoną gorącą wodą). Gotować do miękkości warzyw i kaszy.
Pod koniec gotowania dodać pomidory z puszki, zmiażdżony czosnek oraz przecier. Doprawić do smaku