Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1204
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457737
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1460
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2274
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 583
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1204
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457737
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1460
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2274
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 583
Składniki
Rozgrzej w dużym garnku oliwę. Smaż pokrojone cebulę, marchewkę, seler i czosnek ok. 10 minut. Dodaj obrane, pokrojone i wypestkowane pomidory, ocet, skórkę pomarańczy i wszystkie przyprawy. Smaż ok. 5 minut, wlej zagotowaną wodę. Gotuj mniej więcej 15 minut.
Zdejmij z ognia, dodaj tahini i sok z cytryny, zmiksuj. Podgrzej ponownie zupę, dodaj pokrojone ryby i krewetki. Gotuj ok. 7 minut. Posyp natką.
Przepis: Patrycja WąsiakowskaŹródło: Olivia