Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1301
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 869
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1439
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1301
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 869
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1439
Składniki
Rybę pokrój w kostkę, dopraw do smaku i skrop sokiem z cytryny. Ziemniaki umyj, obierz i posiekaj w dro bną kostkę. Boczek potnij w cienkie paski, a cebulę poszatkuj.
Na patelnię wrzuć masło, a następnie zeszklij na nim cebulę. Dodaj boczek i przesmaż.
Zalej wszystkie wodą i mlekiem. Dorzuć ziemniaki, dopraw jeszcze pieprzem i tymiankiem.
Gdy ziemniaki będą już miękkie, dodaj kos tkę rybną i zasmażkę.Źródło: Telemax