Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa rybna – bouillabaisse"
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 111
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9359
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 979
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1148
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 111
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9359
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 979
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1148
Składniki
Posiekaną cebulę z czosnkiem zeszklij na oliwie w dużym garnku z grubym dnem.
Dodaj wyfiletowanego dorsza i podsmaż razem z owocami morza. Po chwili dołóż pozostałe obrane i pokrojone warzywa. Duś, podlewając wodą i białym winem.
Gdy warzywa będą miękkie, dodaj przecier pomidorowy oraz sól, pieprz i szafran.
Gotową zupę udekoruj, np. szczypiorkiem.
Czas: 60 min 1 porcja = 180 kcalŹródło: Kurier TV