Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa rybna – bouillabaisse"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13013
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1477
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14326
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5923
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13013
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1477
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14326
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5923
Składniki
Posiekaną cebulę z czosnkiem zeszklij na oliwie w dużym garnku z grubym dnem.
Dodaj wyfiletowanego dorsza i podsmaż razem z owocami morza. Po chwili dołóż pozostałe obrane i pokrojone warzywa. Duś, podlewając wodą i białym winem.
Gdy warzywa będą miękkie, dodaj przecier pomidorowy oraz sól, pieprz i szafran.
Gotową zupę udekoruj, np. szczypiorkiem.
Czas: 60 min 1 porcja = 180 kcalŹródło: Kurier TV