Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa rybna – bouillabaisse"
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 339
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 770
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 95
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 277
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 339
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 770
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 95
Już od dawna „chodził” za mną piróg biłgorajski, o którym przypomniała mi prz...
Odsłon: 277
Składniki
Posiekaną cebulę z czosnkiem zeszklij na oliwie w dużym garnku z grubym dnem.
Dodaj wyfiletowanego dorsza i podsmaż razem z owocami morza. Po chwili dołóż pozostałe obrane i pokrojone warzywa. Duś, podlewając wodą i białym winem.
Gdy warzywa będą miękkie, dodaj przecier pomidorowy oraz sól, pieprz i szafran.
Gotową zupę udekoruj, np. szczypiorkiem.
Czas: 60 min 1 porcja = 180 kcalŹródło: Kurier TV