Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa rybna – bouillabaisse"
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 246
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 327
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5793
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2073
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 246
Przepis na kruche ciasteczka pełnoziarniste z otrębami, w których znajdziemy...
Odsłon: 327
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 5793
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 2073
Składniki
Posiekaną cebulę z czosnkiem zeszklij na oliwie w dużym garnku z grubym dnem.
Dodaj wyfiletowanego dorsza i podsmaż razem z owocami morza. Po chwili dołóż pozostałe obrane i pokrojone warzywa. Duś, podlewając wodą i białym winem.
Gdy warzywa będą miękkie, dodaj przecier pomidorowy oraz sól, pieprz i szafran.
Gotową zupę udekoruj, np. szczypiorkiem.
Czas: 60 min 1 porcja = 180 kcalŹródło: Kurier TV