Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa rybna – bouillabaisse"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1688
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421044
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1940
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1688
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421044
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1940
Składniki
Posiekaną cebulę z czosnkiem zeszklij na oliwie w dużym garnku z grubym dnem.
Dodaj wyfiletowanego dorsza i podsmaż razem z owocami morza. Po chwili dołóż pozostałe obrane i pokrojone warzywa. Duś, podlewając wodą i białym winem.
Gdy warzywa będą miękkie, dodaj przecier pomidorowy oraz sól, pieprz i szafran.
Gotową zupę udekoruj, np. szczypiorkiem.
Czas: 60 min 1 porcja = 180 kcalŹródło: Kurier TV