Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta,lekka i smaczna:))
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 197
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 955
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 197
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 955
Składniki
Do garnka wlewamy 2,5-3 litry wody,wkładamy skrzydełka i kostkę warzywną,gotujemy
Gdy zupa zacznie się gotować dodajemy przyprawy i wsypujemy fasolkę
Po pół godziny wsypujemy pozostałe warzywa pokrojone w kostkę,dlatego tak robię,ponieważ wolę fasolkę dłużej pogotować aby była miękka i nie miała twardych nitek
Kiedy warzywa będą już miękkie a zupa będzie miała dobry smak,śmietanę mieszamy z dwoma łyżkami zupy,dodajemy do zupy,zagotować i gotowe
Zupę podaje z makaronem,ale można też z ziemniakami
Smacznego!!!