Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta,lekka i smaczna:))
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1908
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17904
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1937
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1908
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17904
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1937
Składniki
Do garnka wlewamy 2,5-3 litry wody,wkładamy skrzydełka i kostkę warzywną,gotujemy
Gdy zupa zacznie się gotować dodajemy przyprawy i wsypujemy fasolkę
Po pół godziny wsypujemy pozostałe warzywa pokrojone w kostkę,dlatego tak robię,ponieważ wolę fasolkę dłużej pogotować aby była miękka i nie miała twardych nitek
Kiedy warzywa będą już miękkie a zupa będzie miała dobry smak,śmietanę mieszamy z dwoma łyżkami zupy,dodajemy do zupy,zagotować i gotowe
Zupę podaje z makaronem,ale można też z ziemniakami
Smacznego!!!