Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta,lekka i smaczna:))
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 29505
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9656
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2151
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4142
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 851
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 29505
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9656
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2151
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4142
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 851
Składniki
Do garnka wlewamy 2,5-3 litry wody,wkładamy skrzydełka i kostkę warzywną,gotujemy
Gdy zupa zacznie się gotować dodajemy przyprawy i wsypujemy fasolkę
Po pół godziny wsypujemy pozostałe warzywa pokrojone w kostkę,dlatego tak robię,ponieważ wolę fasolkę dłużej pogotować aby była miękka i nie miała twardych nitek
Kiedy warzywa będą już miękkie a zupa będzie miała dobry smak,śmietanę mieszamy z dwoma łyżkami zupy,dodajemy do zupy,zagotować i gotowe
Zupę podaje z makaronem,ale można też z ziemniakami
Smacznego!!!