Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wychodzi okolo 50 sztuk, przepis podpatrzony w islandzkiej gazetce bozonarodzeniowej.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Piekarnik nagrzac do 180 stopni. Bardzo miekkie maslo wymieszac z cukrami, dodac mleko i znowu zagniesc. Kulki Maltesers posiekac i dodac do gotowej masy razem z maka i esencja waniliowa.Wszystko razem dobrze polaczyc.Formowac male ciasteczka, piec 8- 10 minut na papierze wysmarowanym maslem. Po wyjeciu z piekarnika dobrze wystudzic i trzymac w zamknieciu.