Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w przygotowaniu a do tego bardzo dobre.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Do miski wrzuć mąkę, proszek do pieczenia, płatki, cukier dodaj jajka oraz masło lub margarynę - bardzo miękką lub rozpuszczoną. Całość wymieszaj, ciasto jest gęste.
Nakładaj porcje małego orzecha - spłaszcz , na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 180 stopni przez 15-20 minut do zarumienienia ciasteczek. Smacznego
Do ciasteczek można dodać bakalie, ziarenka kto co lubi lub akurat ma.