Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasto cappuccino z likierem"
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 38
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 871
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 38
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 871
Składniki
Biszkopt: białka ubij z cukrem. Mieszaj, dodając po jednym żółtku i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia. Wlej do formy 25x36 cm. Piecz 25 min w 180°C.
Krem: schłodzoną kremówkę ubij. Wsyp cappuccino, zmiksuj. Ostudzony biszkopt mocno nasącz ajerkoniakiem, posmaruj kremem. Udekoruj np. posypką czekoladową.
<strong>Przepis przysłała Danuta Piecyk z Goździkowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie