Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326739
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12126
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17011
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326739
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12126
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17011
Składniki
Margaryne gotujemy z cukrem, mlekiem i kakao. Chwilę gotujemy po czym odstawiamy aż do wystudzenia. Następnie mieszając dodajemy po jednym żółtku, i na zmianę z mąką(z proszkiem do pieczenia) ubitą z białek pianą. Na sam koniec dodajemy utartą na tarle czekolade i mieszamy delikatnie łyżką. Ciato wkłądamy do nagrzanego piekarnika(180 *C) na 45 minut. Ciasto po wystudzeniu możemy go polać czekoladową polewą.