Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest mieciutki i świeżutkie po upieczeniu ;)
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31036
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3686
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5738
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31036
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3686
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5738
Składniki
Mleko podgrzać,żeby było letnie,dodać drożdże,2 łyżki małe cukru,wymieszać i posypać trochę po wierzchu mąka,jak urośnie to dodać resztę składników i wymieszać.Jak będzie za gęste to dodaj troszkę mleka,tylko nie za dużo żeby było wodnite.Ciasto wlać do formy i piec 45 minut;*
Gdy sie upiecze posyp ciasto cukrem pudrem będzie pycha.