Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2788
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 84
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2788
Pyszne i bardzo proste tosty francuskie, o smaku maliny i białej czekolady. P...
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 84
Składniki
Drożdże wkruszy.Margarynę rozpuścić-wlać chłodną.Mleko wlać ciepłe.Zostawić na 1godzinę.Po 1 godzinie wsyp 1kg mąki,jajka i zapach waniliowy.Całość zmiksować a na koniec pomieszać trochę łyżką.Piec tyle minut ile zwykle piecze się ciasto drożdżowe-30-45minut.