Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciasto jogurtowe"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1520
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1270
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1360
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1147
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1520
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1270
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1360
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1147
Składniki
Pokruszone herbatniki wymieszaj z masłem. Masą wyłóż formę, schłodź.
Białka ubij z solą i cukrami. Żółtka zmiksuj z budyniami, proszkiem, olejem, jogurtem. Wymieszaj z białkami.
Przygotowaną masę wylej na herbatniki. Piecz 60 min w temp. 170°C. Pozostaw w piekarniku, aż ostygnie. Udekoruj cukrem pudrem i owocami.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic.</strong>Źródło: Bella Relaks