Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto jogurtowe z jeżynami"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 63
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 63
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Wymieszaj żółtka, olej, budynie, proszek do pieczenia. Wlej jogurty, wymieszaj. Białka ubij na sztywno z cukrem. Połącz przygotowane .
Okrągłą formę wyłóż papierem do pieczenia. Rozłóż na niej biszkopty. Wlej masę jogurtową. Wierzch posyp jeżynami lub innymi owocami. Piecz ciasto ok. 60 min w temp. 180°C.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa.</strong>Źródło: Bella Relaks