Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto jogurtowe z jeżynami"
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1359
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Wymieszaj żółtka, olej, budynie, proszek do pieczenia. Wlej jogurty, wymieszaj. Białka ubij na sztywno z cukrem. Połącz przygotowane .
Okrągłą formę wyłóż papierem do pieczenia. Rozłóż na niej biszkopty. Wlej masę jogurtową. Wierzch posyp jeżynami lub innymi owocami. Piecz ciasto ok. 60 min w temp. 180°C.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa.</strong>Źródło: Bella Relaks