Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto jogurtowe z jeżynami"
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 194
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20173
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 194
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20173
Składniki
Wymieszaj żółtka, olej, budynie, proszek do pieczenia. Wlej jogurty, wymieszaj. Białka ubij na sztywno z cukrem. Połącz przygotowane .
Okrągłą formę wyłóż papierem do pieczenia. Rozłóż na niej biszkopty. Wlej masę jogurtową. Wierzch posyp jeżynami lub innymi owocami. Piecz ciasto ok. 60 min w temp. 180°C.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Dzierżęga z Rzeszowa.</strong>Źródło: Bella Relaks