Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8676
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8676
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Ciasto: Utrzec jaja całe z pół szkl cukru, dodac śmietanę i zapach.Potem dodac mąkę i pr do piecz. Dobrze wymieszane ciasto wylac do wysmarowanej tłuszczem formy. KRUSZONKA: Wsypac do miski wiórki kokosa, pół kostki margaryny,pół szkl cukru i trochę mąki. Zagnieśc kruszonkę grubą i wyłożyc na ciasto. Piec na złoty kolor ok 40 min w temp 170C.