Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto o smaku bananowym"
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1233
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 450
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3400
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 984
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1233
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 450
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3400
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 984
Składniki
Sok bananowy podziel na dwie części i wlej do dwóch naczyń. Ugotuj na nim dwa budynie: śmietankowy oraz wiśniowy.
Blaszkę o wymiarach 25 x 25 cm wyłóż papierem do pieczenia. Na dnie rozłóż warstwę jasnych herbatników, rozlej gorący budyń śmietankowy, wyrównaj wierzch łyżką.
Połóż jasne herbatniki i wlej budyń wiśniowy. Wierzch nakryj herbatnikami ciemnymi. Kiedy budynie ostygną, wstaw ciasto do lodówki na całą noc, aby stężało.
Porcje 8, 40 min, Cena 0,70 zł, Kalorie 280Źródło: Bella Relaks