Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryż też można jeść inaczej!
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38473
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1276
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38473
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1276
Składniki
Ugotuj ryż i odstaw do ochłodzenia na 30 min. Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Wsyp ryż do miski i dodaj resztę składników za wyjątkiem oliwy i mąki. Wysmaruj brytfankę oliwą i posyp mąką. Wlej ryżową miksturę i nasmaruj oliwą jej wierzch. Piecz około 30 minut. Podawaj zimne jako przystawka czy deser lub ciepłe jako danie główne.