Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciasto z kajmakiem"
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 439
Proste danie z niewielu składników, ale tak smaczne, że trudno nie poprosić o...
Odsłon: 354
Sos warzywny do makaronu to pyszna i kolorowa kompozycja, która idealnie łącz...
Odsłon: 778
Delikatny i puszysty biszkopt oraz soczyste śliwki – to połączenie, które od...
Odsłon: 1408
Kotlety z delikatnego mięsa z piersi kurczaka faszerowane pieczarkami z cebul...
Odsłon: 439
Proste danie z niewielu składników, ale tak smaczne, że trudno nie poprosić o...
Odsłon: 354
Sos warzywny do makaronu to pyszna i kolorowa kompozycja, która idealnie łącz...
Odsłon: 778
Delikatny i puszysty biszkopt oraz soczyste śliwki – to połączenie, które od...
Odsłon: 1408
Składniki
Ciasto: ubij białka, dodaj resztę składników. Upiecz biszkopt. Przekrój na pół.
Posypka: zagotuj ziarna, mleko, margarynę. Zapiecz na blaszce. Utrzyj krem kajmakowy z margaryną, dodaj posypkę. Część rozłóż na placku. Nałóż drugi placek, krem, herbatniki. Polej polewą,
Czas przygotowania: 90 min, ilość porcji 15, cena za porcję: 2,30 złŹródło: Chwila dla Ciebie