Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9740
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 242
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 539
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9740
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 242
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 539
Składniki
Jajka utrzeć z cukrem robotem. Do szklanki z mąką ziemniaczaną dosypać resztę mąki pszennej aż do pełna, następnie stopniowo dodawać składniki aż do uzyskania pulchnej masy. Na blaszce natłuszczonej i posypanej bułką tartą wylać ciasto i poukładać owoce ( zachować lekki odstęp gdyż z owoców będzie wypływał sok). Piec w temperaturze 180 - 200 st. przez 30 - 40 minut .