Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto latwe do wykonania, tanie, i mozna go zrobic ze wszyskich owocow sezonowych
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 332
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 332
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
zagniesc wszystkie skadniki, bardzo krotko wyrobic, rozwalkowac , rozlozyc na papierze do pieczenia na duzej blasze. Pokrojony rabarbar rozlozyc na rozwalkowane ciasto, mozna lekko posypac cynamonem. piec w temp.190°- 30 min. 3 bialka ubic z 150 g cukru na sztywna piane rozsmarowac na podpieczone ciasto, zapiec jeszcze 15-20 min. w temp. 175°. mozna zrobic kruszonke w zamian bezy.