Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciasto latwe do wykonania, tanie, i mozna go zrobic ze wszyskich owocow sezonowych
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 848
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 44
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4114
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 848
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 44
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2112
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4114
Składniki
zagniesc wszystkie skadniki, bardzo krotko wyrobic, rozwalkowac , rozlozyc na papierze do pieczenia na duzej blasze. Pokrojony rabarbar rozlozyc na rozwalkowane ciasto, mozna lekko posypac cynamonem. piec w temp.190°- 30 min. 3 bialka ubic z 150 g cukru na sztywna piane rozsmarowac na podpieczone ciasto, zapiec jeszcze 15-20 min. w temp. 175°. mozna zrobic kruszonke w zamian bezy.