Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezależnie od sposobu pochłaniania tych łakoci smak zawsze pozostaje ten sam....
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5702
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31035
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3685
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5702
Składniki
Galaretke rozpuscic w 1 szkalnce wody , wstawic do lodowki by nieco stezala.
Rozłożyć ciastka na papierze pergaminowym bądź foli aluminiowej, nakładając łyżeczką stężałą galaretka, zalewać ostudzana ale płynną jeszcze polewa.
Wstawic do lodowki na ok 1godz. Smacznosci