Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 282
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1048
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4101
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 282
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1048
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4101
Składniki
Jagody rozmroź. Przełóż do miseczki, wsyp 1,5 łyżki cukru pudru. Wymieszaj i lekko rozgnieć. Odstaw na 30 minut. Schłodzoną kremówkę ubij na sztywno z cukrem pudrem. W szklankach układaj na przemian pokruszone bezy, jagody i ubitą śmietanę.
Ostatnią warstwę powinna stanowić śmietana. Udekoruj jagodami oraz listkami mięty.
Porcje 2 15 min Cena 1,90 zł Kalorie 379Źródło: Bella Relaks