Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 95
Składniki
Jagody rozmroź. Przełóż do miseczki, wsyp 1,5 łyżki cukru pudru. Wymieszaj i lekko rozgnieć. Odstaw na 30 minut. Schłodzoną kremówkę ubij na sztywno z cukrem pudrem. W szklankach układaj na przemian pokruszone bezy, jagody i ubitą śmietanę.
Ostatnią warstwę powinna stanowić śmietana. Udekoruj jagodami oraz listkami mięty.
Porcje 2 15 min Cena 1,90 zł Kalorie 379Źródło: Bella Relaks