Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 678
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 64
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 81
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 678
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 64
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 81
Składniki
Żółtka utrzeć z cukrem dodać śmietane,spirytus i wymieszac z mąką. ciasto dobrze wyrobić. rozwałkować,kroić w paski szerokosci ok. 5 cm i długości ok 10 cm. w środku naciąć i przekładać przez dziurke jeden koniec ciasta.smażyc na głębokim oleju na złoty kolor