Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6932
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30379
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29154
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6932
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30379
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29154
Składniki
w metalowej misce upieklam rozowy biszkopt z 6 jaj;) przekroilam na 3 czesci kazdy nasaczylam woda z sokim z calej cytryny i lyzka cukru.
smietane ubilam na sztywno po czym dodalam cukier puder oraz zelatyne. do tego wrzucilam pokrojone w kostke obie galaretki. taka masa przelozylam placki. na wierzchu szpryca wycisnelam krem zrobiony z ubitych w kapieli wodnej jajek z cukrami a nastepnie utartymi z maslem. udekorowalam masa cukrowa ktora zrobilam sama ;)