Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1965
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2661
Składniki
w metalowej misce upieklam rozowy biszkopt z 6 jaj;) przekroilam na 3 czesci kazdy nasaczylam woda z sokim z calej cytryny i lyzka cukru.
smietane ubilam na sztywno po czym dodalam cukier puder oraz zelatyne. do tego wrzucilam pokrojone w kostke obie galaretki. taka masa przelozylam placki. na wierzchu szpryca wycisnelam krem zrobiony z ubitych w kapieli wodnej jajek z cukrami a nastepnie utartymi z maslem. udekorowalam masa cukrowa ktora zrobilam sama ;)