Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19257
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13043
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1695
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232129
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19257
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13043
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1695
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232129
Składniki
1) wszystkie skaldnik zagniesc (z wyjatkiem jablek) 2) ciasto podzielic na pol jedna polowa wylozyc blache 9wczescniej wylozona papierem do pieczenia 3)starte na duzych okach i odcisniete z soku jablka wylozyc na cisto (mozna dodac cynamon i cukier do smaku) 4) druga polowa cista przykryc jablka PIEC OKOLO 60 MIN W TEMPEREATURZE 180 STOPNI