Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 143
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 136
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 202
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 143
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne risotto z suszonymi grzybami, boczk...
Odsłon: 136
Pare zasad jak ugotować smaczny, klarowny rosół. Mój na zdjęciu jest rosołem...
Odsłon: 202
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
1) wszystkie skaldnik zagniesc (z wyjatkiem jablek) 2) ciasto podzielic na pol jedna polowa wylozyc blache 9wczescniej wylozona papierem do pieczenia 3)starte na duzych okach i odcisniete z soku jablka wylozyc na cisto (mozna dodac cynamon i cukier do smaku) 4) druga polowa cista przykryc jablka PIEC OKOLO 60 MIN W TEMPEREATURZE 180 STOPNI