Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 144
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1119
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 262
Rodzaj lekko chrupiącego pieczywa. Idealna na śniadanie, kolację i przegryzk...
Odsłon: 144
Gulasz z kapusty i mięsa mielonego to zupełnie inne wydanie polskiej kuchni....
Odsłon: 1119
Krem śmietankowo - serowy to krem bardzo smaczny, prosty w przygotowaniu myśl...
Odsłon: 262
Składniki
Smietane ubijamy Dodając cukier pyder i zagestnik.Pod koniec ubijania dodajemy alkohol ,lejąc bardzo powoli coly czas mieszajac.Wisnie wkladamy do pucharków dekorujemy kremem i wstawiamy do lodówki na ok.30min.Krem posypujemy czekolada i i wafelek do ozdoby.