Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 03-03-2015
Deser zdecydowanie nie jest dla osób na diecie. Najlepsze kruche ciasteczka dla wielbicieli masła orzechowego i gorzkiej czekolady.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1047
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4215
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1047
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2193
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4215
Składniki
Masło (orzechowe i zwykle) ucieramy z cukrem i jajkami. Dokładamy łyżkę śmietany. Dodajemy resztę suchych składników. Na koncu czekoladę i orzeszki ziemne.
Wyrabiamy, formujemy ciasteczka na blasze. Pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 15 minut.