Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4176
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11454
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6549
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5498
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13583
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5367
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4176
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11454
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6549
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5498
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13583
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5367
Składniki
margaryne roztopic jak ostygnie dodac skladniki wysmarowac foremke do pieczenia opsypac bułka tarta wlac mase piecna 160 stopni na termooboiegu