Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Łatwy biszkopt"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113056
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 430
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 778
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 580
Składniki
Wbij jajka do wysokiego naczynia, posyp lekko solą. Wsyp cukier i ubijaj, aż powstanie puszysta masa. Wymieszaj razem kisiele, mąkę oraz proszek do pieczenia.
Wsyp do masy jajecznej, wymieszaj. 2Formę posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą. Wlej ciasto.
Piecz około 40-50 min w temp. 180°C. Gorący biszkopt posyp cukrem pudrem.
Porcje: 15 Przygot.: 90 min, Cena: 0,90 zł, Kalorie: 235Źródło: Bella Relaks