Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z małą ilością tłuszczu, małą ilością węglowodanów (w porównaniu do innych ciast) a dużą ilością białka. I przy okazji smaczne!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 121
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1706
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 232
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 106
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 812
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 121
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1706
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 232
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 106
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 812
Składniki
białka z żółtkami miksujemy około 10 minut do uzyskania jednolitej masy
do masy dodajemy cukry i miksujemy moment
dodajemy powoli ser, cały czas miksując, do uzyskania jednolitej masy. na koniec dodajemy bakalie jeżeli się na nie zdecydowliśmy
masę wlewamy do blachy, nasmarowanej odrobina margaryny i z dnem wyłożonym herbatnikami. pieczemy 30 minut w 180st. po czym wyłączamy piekarnik ale nie wyjmujemy z niego ciasta przez następne 30 minut. Smacznego