Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto z małą ilością tłuszczu, małą ilością węglowodanów (w porównaniu do innych ciast) a dużą ilością białka. I przy okazji smaczne!
Kruchy placek z brzoskwiniami i delikatną pianką budyniową to nasza propozycj...
Odsłon: 18033
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 266
Pyszne, puszyste, mięciutkie i delikatne w smaku. Wspaniale smakują zarówno n...
Odsłon: 59
Propozycja na wykwintny deser z nutą rumu.
Odsłon: 52
Kruchy placek z brzoskwiniami i delikatną pianką budyniową to nasza propozycj...
Odsłon: 18033
Przepis dnia
Pieczone warzywa to dla mnie przebój tego roku - bardzo intensywne w smaku i...
Odsłon: 266
Pyszne, puszyste, mięciutkie i delikatne w smaku. Wspaniale smakują zarówno n...
Odsłon: 59
Propozycja na wykwintny deser z nutą rumu.
Odsłon: 52
Składniki
białka z żółtkami miksujemy około 10 minut do uzyskania jednolitej masy
do masy dodajemy cukry i miksujemy moment
dodajemy powoli ser, cały czas miksując, do uzyskania jednolitej masy. na koniec dodajemy bakalie jeżeli się na nie zdecydowliśmy
masę wlewamy do blachy, nasmarowanej odrobina margaryny i z dnem wyłożonym herbatnikami. pieczemy 30 minut w 180st. po czym wyłączamy piekarnik ale nie wyjmujemy z niego ciasta przez następne 30 minut. Smacznego