Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Nowe pomysły na obłożenie boków tortów"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1069
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4710
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1360
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1069
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4710
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1360
Składniki
Obręcz z delicji: jeśli robisz tort na zimno, ustaw je czekoladową stroną do obręczy. Możesz nimi wyłożyć też spód formy.
Jeśli jest to tort pieczony, boki gotowego ciasta posmaruj podgrzaną konfiturą i przyklej ciastka (stroną bez polewy).
Palisada z rurek: waflowe rurki ustaw jedna przy drugiej wzdłuż obręczy tortownicy.
Nałóż do formy masę tortową i schłodź. Dekoracja najbardziej pasuje do tortów na zimno.Źródło: Tina