Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, lekkie, bardzo smakuje dzieciom
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Z jajek, mąki, proszku do pieczenia i 4 łyżek cukru zrobić biszkopt.
Przygotować 2 galaretki, ale z porcją wody na jedną czyli 0,5 l , schłodzić aż będą tężeć
Schłodzone kremówki ubijać mikserem aż zaczną gęstnieć. Dalej ubijając dodać tężejącą galaretkę po łyżce. Na koniec dodać rozgniecione truskawki.
Na upieczony i chłodny biszkopt wylać powstałą masę i włożyć do lodówki na 1,5 h i gotowe. Galaretki można dodać innego koloru choć te smakują super