Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszny i nie drogi :-)
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1266
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1286
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 221
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1266
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1286
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 221
Składniki
Upiec 2 biszkopty
masa budyniowa: Ugotować wszystkie budynie mleka dodać tyle żeby nie był zbyt zadki ale tez nie za gęsty, gdy będzie zimny dodać masło, wymiksować mikserem ,dodać mała paczkę kokosu i wymieszać łyżka
Składanie: Na pierwszy biszkopt wylać masę budyniowa ale nie całą dodać pokrojone ananasy i przykryć drugim biszkoptem. Resztą masy wysmarować boki i górę i posypać jeszcze kokosem SMACZNEGO