Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest pyszny i nie drogi :-)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2677
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2677
Składniki
Upiec 2 biszkopty
masa budyniowa: Ugotować wszystkie budynie mleka dodać tyle żeby nie był zbyt zadki ale tez nie za gęsty, gdy będzie zimny dodać masło, wymiksować mikserem ,dodać mała paczkę kokosu i wymieszać łyżka
Składanie: Na pierwszy biszkopt wylać masę budyniowa ale nie całą dodać pokrojone ananasy i przykryć drugim biszkoptem. Resztą masy wysmarować boki i górę i posypać jeszcze kokosem SMACZNEGO