Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na szarlotkę"
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 470
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 470
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Zagnieć kruche ciasto. Połową wylep formę. Połóż starte, odciśnięte z soku jabłka (możesz posypać je cynamonem), wierzch pokryj resztą ciasta. Piecz 25 min w temp. 170°C.
Rozgrzej 5 łyżek miodu i masło, wsyp bakalie. Chwilę je podgrzewaj. Masę wyłóż na gorące ciasto. Piecz dalsze 20 minut.
Paulina Murowana z KlonowaŹródło: Takie jest życie