Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W moim przepisie zastąpiłam krakersy biszkoptami. Deser stał się przez to delikatniejszy. Kolejna zmiana to oparcie kremu na bazie śmietany, a nie budyniu. Czas przygotowania ciasta bardzo się skrócił. Jest to deser na niespodziewanych gości. W moim domu ta wersja rafaella okazała się sukcesem i zniknęła w jeden dzień.
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 348
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 274
Zapiekanka z łososiem i serkiem wiejskim to prosty pomysł na szybki i odżywcz...
Odsłon: 348
Siekana kiełbasa z piersią indyka.
Odsłon: 274
Składniki
Zimną śmietanę ubijam. Dodaję cukier puder i śmietanfix. Miksuję. Dodaje serek mascarpone. Miksuję. Dodaję wiórki kokosowe. Mieszam. Formę kwadratową wykładam folią spożywczą. Układam biszkopty. Na biszkoptach układam połowę kremu. Na kremie układam biszkopty. Na biszkoptach układam pozostały krem. Dekoruję wiórkami kokosowymi. Chłodzę w lodówce przez dwie godziny.