Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik, który rozpływa się w ustach...Przepis dostałam od koleżanki mojej mamy, którą z tego miejsca pragnę serdecznie pozdrowić:)
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 106
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1041
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 55
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 106
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1041
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 55
Składniki
Z 8 białek ubij pianę. Dodaj cukier. Ubij ponownie.
Osobno w misce wymieszaj 2-krotnie zmielony ser, śmietanę, żółtka, olejek i budynie.
Do masy dodaj pianę z białek. Wymieszaj wszystko. Masę wylej na biszkopty.
Sernik pieczemy ok. 1 godziny w temp 180 stopni.