Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik jest przebojem rodzinnych uroczystości.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Galaretki przygotować biorąc po 100 ml wody mniej niż w przepisie, ostudzić. Jogurt zmiksować z serkiem waniliowym, cukrem pudrem, cukrem waniliowym, sokiem i skórką z cytryny. Wymieszać z żelatyną rozpuszczoną we wrzątku. Dno tortownicy o średnicy 26 cm wyłożyć biszkoptami, skropić je likierem, zalać tężejącą galaretką agrestową, schłodzić. Wylać masę jogurtową, zastudzić. Na wierzchu ułożyć owoce i polać je tężejącą galaretką truskawkową. Sernik schłodzić. Posypać wiórkami czekolady.