Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik jest przebojem rodzinnych uroczystości.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 142
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 111
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 893
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 367
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 89
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 142
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 111
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 893
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 367
Składniki
Galaretki przygotować biorąc po 100 ml wody mniej niż w przepisie, ostudzić. Jogurt zmiksować z serkiem waniliowym, cukrem pudrem, cukrem waniliowym, sokiem i skórką z cytryny. Wymieszać z żelatyną rozpuszczoną we wrzątku. Dno tortownicy o średnicy 26 cm wyłożyć biszkoptami, skropić je likierem, zalać tężejącą galaretką agrestową, schłodzić. Wylać masę jogurtową, zastudzić. Na wierzchu ułożyć owoce i polać je tężejącą galaretką truskawkową. Sernik schłodzić. Posypać wiórkami czekolady.