Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawie wygląda, świetny na upalne dni i jest naprawdę smaczny
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8090
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1168
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9864
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4535
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 545
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8090
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1168
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9864
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4535
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 545
Składniki
Przegotować wodę odmierzyć pół litra wlać do miski wsypać dwie jednakowe galaretki i wymieszać, odstawić do przestygnięcia i tak kolejno z resztą galaretek. Kiedy pierwszy smak zacznie gęstnieć dodać 3 serki wymieszać porządnie i wlać do tortownicy o średnicy ok 28 cm, odstawić w chłodne miejsce. Kiedy pierwsza warstwa stężeje wlać kolejny kolor i odstawić ponownie, a następnie postąpić tak samo z kolejną galaretką. Sernik jest gotowy po 3-4 godzinach, powinien stać w lodówce.