Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawie wygląda, świetny na upalne dni i jest naprawdę smaczny
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 803
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 936
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 803
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 936
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2834
Składniki
Przegotować wodę odmierzyć pół litra wlać do miski wsypać dwie jednakowe galaretki i wymieszać, odstawić do przestygnięcia i tak kolejno z resztą galaretek. Kiedy pierwszy smak zacznie gęstnieć dodać 3 serki wymieszać porządnie i wlać do tortownicy o średnicy ok 28 cm, odstawić w chłodne miejsce. Kiedy pierwsza warstwa stężeje wlać kolejny kolor i odstawić ponownie, a następnie postąpić tak samo z kolejną galaretką. Sernik jest gotowy po 3-4 godzinach, powinien stać w lodówce.