Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ładnie wygląda a poza tym jak smakuje mMmMmm
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1216
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10079
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8349
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1216
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10079
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4607
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 648
Składniki
z 6 jaj szklanki cukru,szklanki mąki,proszku zrobić biszkopt i podzielić na 2 części. -do I dodać kisiel -do II dodać kakao Piec oddzielnie w temp. 160C przez ok. 25min. SER margarynę utrzeć,dodać cukier i stopniowo po 1 żółtku. Z białek ubić pianę i dodać do sera z budyniem i bakaliami. Lekko zamieszać podzielić na 2 części. PRZYGOTOWANIE DO PIECZENIA w Biszkoptach wyciąć kółka. Przełożyć kółka różowe do brazowego placka i odwrotnie. Na ciasto ciemne z różowymi kólkami wylać pół sera i przykryć różowym ciastem. Na ciasto różowe z brązowymi kółkami wylać reszte sera i wyrównać. Piec w temp. 180C przez 45-50 min. SMACZNEGO