Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedyny, najwspanialszy i najpyszniejszy!!! Wizytowka kuchni austriackiej.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2395
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4525
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1583
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 474
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2395
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4525
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1583
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 474
Składniki
Make przesiac na stolnice, zrobic wglebienie i wbic jajko. Wlac 1/2 szklanki cieplej wody i sok z cytryny.Ciasto zagnies, przykryc i wlozyc do lodowki na 30 minut.
Jablka pokroic na cienkie plastry, wymieszac z innymi skaldnikami na nadzienie.
Maslo roztopic.Ciasto rozwalkowac jak najcieniej ,posmarowac polowa roztopionego masla i posypac bulka tarta. Rozsmarowac nadzienie, zwinac, formujac strudel, brzegi zawinac pod spod. Piec 40 minut w 180 stopnioach. Podawac z ubita smietana. Smacznego!