Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedyny, najwspanialszy i najpyszniejszy!!! Wizytowka kuchni austriackiej.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35086
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 360
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 93
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 354
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9153
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 35086
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 360
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 93
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 354
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9153
Składniki
Make przesiac na stolnice, zrobic wglebienie i wbic jajko. Wlac 1/2 szklanki cieplej wody i sok z cytryny.Ciasto zagnies, przykryc i wlozyc do lodowki na 30 minut.
Jablka pokroic na cienkie plastry, wymieszac z innymi skaldnikami na nadzienie.
Maslo roztopic.Ciasto rozwalkowac jak najcieniej ,posmarowac polowa roztopionego masla i posypac bulka tarta. Rozsmarowac nadzienie, zwinac, formujac strudel, brzegi zawinac pod spod. Piec 40 minut w 180 stopnioach. Podawac z ubita smietana. Smacznego!