Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3926
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19897
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3023
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4222
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3926
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19897
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3023
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4222
Składniki
Masło zmiksuj z cukrem na puszystą masę. Dodaj miód. Miksując, wbijaj po jednym jajku.
Do masy wsyp mąkę, proszek do pieczenia, mieloną herbatę i wymieszaj. Keksówkę posmaruj tłuszczem, posyp bułką tartą. Wlej ciasto. Piecz ok. 50 min w temp. 180°C. Zimny keks pokryj lukrem.
Porcje: 15, : 60 min, Cena: 1,20 zł, Kalorie: 227 kcal
<strong>Aleksandra Skarżyńska z Lubawy z Roztropic</strong>Źródło: Takie jest życie