Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest bardzo proste i szybkie a jak smakuje...
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 253
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 387
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 653
Mięso uwędzone metodą garnkową, 3 godziny w temperaturze 40-50 stopni Celsjus...
Odsłon: 253
Smaczne mini zapiekanki przygotowane na grzankach z bułki francuskiej. Zapiek...
Odsłon: 387
Moja dzisiejsza propozycja to Świąteczny Makowiec na cieście krucho-drożdżowy...
Odsłon: 653
Składniki
4 szklanki mleka zagotować z cukrem, cukrem waniliowym i masłem.Resztę mleka dokładnie zmiksowac z budyniem,mąką i żółtkami wlać do gotującego się mleka.Mieszając gotować aż zgęstnieje. Połowę herbatników ułożyc na blasze posmarowanej masłem,wylać gorący krem i nałożyć resztę herbatników.Odstawić do całkowitego wystygniecia.Posypac cukrem pudrem. Smacznego.