Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tartaletki z nadzieniem"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3071
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7851
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 285
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3071
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Foremki posmaruj roztopioną margaryną. Mąkę, cukier puder, masło, jajka, żółtko i proszek do pieczenia zagnieć na gładką masę. Wstaw do lodówki na godzinę. 2/3 ciasta rozwałkuj na placki. Tartaletki wyłóż kruchym ciastem i malinami. Pozostałą część potnij na paski i przykryj owoce, tworząc kratkę.
Babeczki wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz około 20 minut. Gotowe ostudź, posyp cukrem pudrem i udekoruj listkami mięty.Źródło: Super TV