Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny torcik z owocami, łatwy szybki i niedrogi, idealny na lato
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 64
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Zmiksować 12 dag malin z torebką cukru waniliowego. Twaróg utrzeć z serkiem mascarpone, cukrem, przecierem malinowym i resztą cukru waniliowego. Biszkopt pokroić na 2 placki, spód cienko posmarować kremem i ułożyć na nim połówki obranych brzoskwiń. Na owocach rozłożyć połowę kremu, przykryć drugim plackiem, posypać malinami. Cały tort posmarować resztą kremu, boki posypać migdałami. Udekorować.